2014-12-27 10:39:41• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Álmai közül egy-kettő valóra válhat

Napi horoszkóp december 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma könnyedén el tudja végezni a mindennapi teendőit. A Bak jegyében álló Vénusz egyfajta „szünetet” tart, jó időpont ez arra, hogy elgondolkozzon a kapcsolatairól. Este valaki nagy meglepetést szerez önnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A holdszünetnek hála, elég lustán kezdheti ezt a napot, az első órák kényelmesen telnek el. 10 óra 44-től a Hold a Halak jegyében áll, és továbbra is nyugtató hatással lesz önre. Vidám estére számíthat.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Szervezzen programot a barátaival, jó lenne például egy kártyaparti. Ha ez nem jön össze, töltse a délutánt a televízió előtt heverészve és szunyókálva. Pompás ez a csend odakint és idebent. Este korán térjen nyugovóra.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Most ne nagyon akarjon kreatív feladatokat végezni, ellenben belekezdhet fegyelmezettséget és szívósságot igénylő szellemi tevékenységekbe, mint amilyen a kutatás. Kérdezze ki például a rokonságát a családja eredetéről, történetéről.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Halak jegyében álló Holdnak köszönhetően mindenki gyengédebb és kedvesebb lesz. Ez jót tesz a szerelmi életének is. Ma szívesen flörtöl, és mivel érzi, hogy jó fogadtatásra talál, a továbbiakban még merészebb lesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Hold segítségével ma jó benyomást tehet másokra. Ráadásul segítőkész szellemek veszik körül, akik alig várják, hogy szívességet tehessenek önnek. Az első sikerek fokozzák a jókedvét, folyamatosan érezni fogja, mennyire jó nap ez a mai. Este észreveszi, hogy mások vonzónak találják.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Hold a tüzes Kos jegyében idegességet vált ki önből. Nagyon szétszórt lesz, alig tud összpontosítani, ezért a dolgok többnyire nem sikerülnek elsőre. Este fárasztó napot zárhat...

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Vénusz maradt a Bak jegyében, és a legjobb szerelmi energiákat küldi ön felé. Késő délutánra már az egész világot szeretni fogja, és lágy fény fogja körülvenni...

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma nyugodtan lustálkodhat, és elég időt hagyhat a dolgok elvégzésére. A Hold a Halak jegyében áll, ön pedig igazán elemében érezheti magát.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Bár a Hold még mindig a Halak jegyében jár, a helyzet borússá válik, a Mars és a Jupiter ugyanis feszültségeket keltenek. Igyekezzen a humoros oldalukról megközelíteni a dolgokat, este pedig vonuljon vissza, zárja magára az ajtót, és kapcsolja ki a telefont.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Jó hangulatban kezdődik a nap. Most kéne megvalósítani az ötleteit, melyekért mások is lelkesednek, és spontán módon önnel tartanának. A Vénusz és a Mars gondoskodnak az elvarázsolt, romantikus éjszakáról...

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Az álmai tele vannak ígéretekkel, és talán valamikor valóra is válik egy-kettő közülük. De csak akkor, ha nem vállal felesleges kockázatokat, és a fontos dolgokat megbeszéli az ön számára fontos emberekkel.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: